Aktori i “Game of Thrones”, Jason Momoa  ka bërë një ndryshim drastik në pamje.

Akti që prej 7 vitesh mban mjekër, e ka hequr atë për të mbështetur një kampanjë mbi shishet e ujit që janë 100 përqind të riciklueshme dhe nuk dëmtojnë natyrën.

“Dukem shumë mirë pa mjekër. Dua të bëj këtë ndryshim që të ndërgjegjësoj njerëzit që të mbrojnë natyrën. Le të bëjmë një ndryshim pozitiv për shëndetin e planetit tonë. Le të pastrojmë oqeanet tona dhe tokën tonë”, -u shpreh Momoa./ I.M-Dritare.net

Foto 1 nga 9


Flash Lajme