Ai është Adi Krasta, një nga moderatorët e njohur të ekranit shqiptar. Me fytyrën e imët dhe buzëqeshjen që e karakterizon, Adi në këtë foto ka dal me nënën e tij kur ai ka qenë fëmijë.

“Shokët e ngushtë!”- shkruan Krasta në ftoton e postuar.

Ai është shumë i rezervuar me fotot që poston me familjarët e tij, por marrëdhënia dhe dashuria për të ëmën i ndryshoi pak gjërat.

Save

Flash Lajme