Në momentin e fundit, kur po mbërrinim në Piazza del Popolo, zbritëm nga taksia dhe Turjani e kuptova që ishte shumë i tensionuar, që gjëja të bëhet me sezbën, që duhet të ishte me patjetër në 12 të darkës tek Piazza që të propozonte.

Del nga makina, i jep lekët taksistit, del… Filloi të më përqafonte, aty thashë unë: Paska diçka këtu. Më përqafoi më mori duart, edhe ‘shpirt’ tha..

Sa tha ‘shpirt’, i thashë: Mos e bëj! Mos e bëj të lutem!’, tregoi Orinda.

Alketa Vejsiu: Turjan, duhet ta kishe çuar në Ndroq, jo në Piazza del Popolo.

Orinda Huta: Po të lutem më lër ta bëj, dua unë, jam përgatitur për këtë gjë. Mos e bëj të lutem, çfarë kuptimi ka gjithë këta njerëz…. Të lutem mos e bëj, e di ne do martohemi, nuk ka kuptim kjo gjëja.. Ah moj Orinda, tha, si s’më le të të bëja një gjë.


Flash Lajme