Ai është një nga artistët më të famshëm në botë, ndaj dhe numri i tij i ndjekësve njeh vetëm rritje. Por çudia është kur sheh se ai ndjek edhe artiste shqiptare në llogarinë e tij.

  Chris Brown, ka në listën e personave që ndjekë edhe tri këngëtaret shqiptare, Nora Istrefi, Era Istrefi dhe Rina Balaj. Ndërkohë, Chris në llogarinë e tij personale, Instagram ndjekë mbi 53 milionë njerëz.
Flash Lajme

Më të lexuarat