Kate Middleton është padyshim një nga personazhet më të ndjekur nga mediat, por jo vetëm. Në çdo dalje të saj publike, princesha tërheq vëmendjen edhe në detajet më intime. Ditët e fundit një pyetje po “mundon” të gjithë, pse Dukesha e Kembrixhit ka gjithnjë një leukoplast në gishtat e dorës? Por duket se shpjegimi është më i thjeshtë sesa një teori konspirative.

Kate është nëna e tre fëmijëve, si dhe një kopshtare e zonja, ndaj aksidente të vogla mund ti ndodhin asaj herë pas here, duke e detyruar të mbajë në gishta leukoplast.
Flash Lajme