Motra e këngëtares Flaka Krelani do të jetë e ftuar nesër mbrëma në emisionin e Ermal Mamaqit, “Xing me Ermalin”.

Qëndresa do të dalë për publikun shqiptar për herë të parë me motrën e saj, për të folur për punën e saj si moderatore sportive por edhe për jetën private.

Gjatë një sekuence të publikuar sot në promon e emisionit, Qëndresa flet edhe për mashkullin e saj ideal, dhe gustoja e saj duket tepër befasuese:

“Nuk më pëlqejnë meshkujt e bukur! Mashkulli duhet të vijë era djersë”, shprehet ajo duke shkaktuar të qeshura në publik.

Pyetjes për jetën private nuk i shpëton as Flaka, e cila besojmë se do të na thotë një emër të mashkullit që i ka rrëmbyer zemrën, pas shumë këmbënguljeve të moderatorit.