Ndërsa shumica e njerëzve, qofshin të famshëm, apo njerëz të thjeshtë, ndërpresin çdo lidhje me të dashurin e tyre kur ndahen, ka edhe nga ata që qëndrojnë miq.

Për ta, ndarja nuk është një përvojë e dhimbshme, por një vendim që u mor për të mirën e të dyve. Sot, dritare.net do ju tregojë disa nga vipat e huaj të cilët pasi ndërprenë romancën me njëri tjetrin, vendosën që të qëndrojnë miq.  Shini në galerinë më poshtë, për cilët çifte vip e kemi fjalën./E.B-dritare.net

Foto 1 nga 11

Jennifer Garner dhe Ben Affleck


Flash Lajme