Regjisori i njohur shqiptar, Petri Bozo ka treguar edhe njëherë kundërshtitë e tij për lidhjet homoseksuale. Jo vetëm kaq, por teksa ishte i ftuar në emisionin “Thumb”, ai tha se, një mis nuk mund të ishte kurrë lesbike.

“Transeksualët? Ishalla nuk arrijmë deri në atë pikë. Kur filloi historia e homoseksualizmit që duhet të martohet gruaja me grua dhe burri me burrin, për mua nuk është normale. Mbaje mend për nja 5 a 6 vjet ka për të dalë edhe për përdhunuesit e të miturive( pedofilët). Bota po devijon kaq shumë nga gjërat sa unë nuk e di se ku do përfundojë.”,- tha Bozo.dardania.com


Flash Lajme