Kjo javë ka qenë plot me angazhime për zonjat tona mbretërore, dhe një mundësi e mirë për to, për të treguar stilin që kanë.

Nga festa në kopshtin e dukeshës Kate Middleton, Festa e Luleve në Chelsea, Festivali i Filmit në Kanë, vizitat mbretërore bë Korenë e Jugut e shfaqja e modës në Monako, shihni sa magjepsëse janë dukur zonjat mbretërore këtë jave.

/E.B-dritare.net

Foto 1 nga 14