Colors: Green Color

Cristiano Ronaldo në një intervistë të dhënë së fundmi për kanalin britanik “ITV”, ka treguar vështirësitë e jetës së tij kur ishte fëmijë. Një nga futbollistët më të kushtueshëm në botë, tha se do të donte të gjente punonjësen e një dyqani McDonalds që i jepte hamburger falas kur ishte i vogël dhe shkonte të kërkonte ushqim.

Flash Lajme