Colors: Green Color

Baseli e ka në huazim Edon Zhegrovës nga klubi belg Genk, por është duke menduar që të blejë. Futbollisti nga Kosova u transferua në afatin kalimtar dimëror te Baseli në formë huazimi për një vit e gjysmë, dhe pas një fillimi të dobët, tashmë Zhegrova e ka zënë vendin e tij në formacionin titullar te Marcel Koller.

Flash Lajme