Colors: Green Color

Italia po bën përpjekje të lerë prapa krahëve periudhën e vështirë dyvjeçare që e nxori zbuiluar në të gjitha gabimet e saj dhe ku mbeti jahstë Botërorit të Rusisë, për të hapur një etapë të re në prezantimet e saj ndërkombëtare, duke nisur nga eliminatoret e Kampionatit Evropian të vitit 2020, ku ambiciet fillimisht janë për kualifikim e më pas pse jo dhe për trofeun.

Flash Lajme