Milani mund të vetë përjashtohet nga Europa League në këtë sezon. Sipas “Corriere dello Sport”, klubi kuqezi po negocion me UEFA-n për të marrë kohë për të zgjidhur me qetësi problemet që ka me “Fair Play-n Financiar”.

Rezultati i kërkuar nga UEFA do të jetë një bilancë i balancuar, i cili duhet të ndodhë deri në sezonin 2020-21. Një kohë e mjaftueshme që Milani të programojë më së miri blerjet dhe shitjet në merkato, që mund ta ndihmojnë për të qenë me llogari të rregullta dhe të rikthehet në Europë. /Koha Jone/

Flash Lajme