U konsiderua si skandal, ngatërrimi i himnit të Shqipërisë në Francë.

Por, pasi u mendua se ai skandal, u rregullua, komentatori bëri skandalin tjetër, duke i kërkuar falje Armenisë në vend të Shqipërisë.

Frank Stanislas Andre Barzhin, komentator,  ka folur për atë që ndodhi dhe ka thënë se nuk ka fjetur dy ditë.

“Nuk kam fjetur dy ditë dhe ndehem tmerrësisht keq për atë që ndodhi. Ishte një gabim shumë i rëndë nga ana ime dhe jam gati të marr përsipër pasojat që ky gabim mund të sjellë,” theksoi 50-vjeçari./ Dardania.com

Flash Lajme