Mbrëmjen e sotme janë testuar prozhektorët në Arenën Kombëtare.

Për herë të parë, dritat gjigande kanë rënë mbi Arenën e cila është e vendosur në zemër të Tiranës.

Tanimë ka përfunduar shtrimi i tapetit dhe duket sikur gjithëçka është gati për inaugurim./ Dardania.com

Flash Lajme

Më të lexuarat