Sipas studimeve të shumta shkencore, industria e automobilave është një fajtor i madh për rritjen e emetimeve të dyoksidit të karbonit, përkatësisht në procesin e prodhimit të makinave të reja lëshohen më shumë gazra serrë në atmosferë se jetëgjatësia e makinës.

Gjiganti i rrjeteve sociale YouTube rrezikon një gjobë prej 100 milionë dollarësh për shkeljen e privatësisë ndaj të miturve.

Mediat amerikane shkruajnë se departamenti i drejtësisë ka kryer një hetim muajt e fundit ndaj rrjetit më të madh social për videot në botë.

Microsoft ka pasur disa paralajmërime në javët e fundit për një problem që po prek qindra milionë PC me sistem operativ ‘Windows 10’.

Fillimisht i supozuar nga Windows Latest dhe tashmë i konfirmuar nga Microsoft, kompania thotë për problemin ka filluar të shtyjë përdoruesit e Windows 10 që drejtojnë versionin popullor 1803 në në atë të 1903.

Foto 1 nga 4