Fondacioni Telekom për Maqedoninë dhe UNICEF do ta përpilojnë hartë dixhitale për qasje për personat me aftësi të kufizuara. Njerëzit me aftësi të kufizuara do të mund të informohen dhe t’i theksojnë barrierat, si dhe shembuj pozitivë të qasjes në: ndërtesa, shtigje dhe kalime për këmbësorë, transport publik, parkim, terrene sportive, tualete duke përdorur këtë platformë digjitale.

Samsung ka këshilluar pronarët e televizorëve të saj të fundit për të drejtuar skanime të rregullta virusi, raporton “Bbc”, transmeton lajmi.net.

Një video në llogarinë e Samsung për Mbështetjen në SHBA tregon më shumë se dhjetë butona të telekomandës kërkonin për të hyrë në nën-menunë e nevojshme për të aktivizuar kontrollin.

Flash Lajme