martwatch-i i Samsung tashmë mund të masë edhe presionin e gjakut. Për të matur tensionin, përdoruesit në fillim duhet të sinkronizojnë orën inteligjente me një matës tradicional. Aplikacioni i Samsung për të monitoruar shëndetin do të bëjë gjithashtu të mundur edhe realizimin elektrokardiogramës, një funksion që gjendet tashmë tek Apple Watch.

Pas disa muajsh provash dhe studimesh më në fund do të mund të marrim dhe të dërgojmë para përmes WhatsApp. Aplikacioni ka mundësuar sistemin e pagesës për përdoruesit në Brazil, të cilët janë të parët që do të mund të dërgojnë dhe të marrin para përmes aplikacionit duke përdorur Facebook Pay, shërbimi i pagesave i vënë në punë vitin e kaluar, transmeton Botapress.info

Morrison tha se sulmet kibernetike ishte të përhapura dhe mbulonin të gjitha nivelet e qeverisë përfshirë shërbimet esenciale dhe biznese.
Australia shënjestër e një sulmi kibernetik të sofistikuar
Qeveria Australiane dhe institucionet e saj janë vënë shënjestër e një sulmi kibernetik të sofistikuar me prapavijë shtetërore tha Kryeministri Scot Morrison.

Flash Lajme

Më të lexuarat