Mesatarisht mund të transmetojë mes 40Mbps deri në 100Mbps. LiFiMax do të fillojë nga 900 dollarë kur të dalë në shitje.
LiFiMax përdor dritën për të shpërndarë internet wireless
Duke përdorur dritën në vend të valëve Wi-Fi së shpejti mund të shndërrohet në një standard nëse Oledcomm e bën siç duhet.

Apple pati vit të mrekullueshëm më 2018 duke lansuar disa telefona të rinj e pajisje të tjera teknologjike.

Por kjo mbeti më 2018. Tani kompania, sipas “Business Insider”, po punon në lansimin e shumë pajisjeve dhe në disa softuerë për 2019-n.

Flash Lajme