Volkswageni heshtazi ka dhënë detaje nga brendësia e gjeneratës së re të Golfit, që pritet të shpaloset në vjeshtë në panairin Frankfurt Motor Show.

Skicat e publikuara në raportin e Grupit Volkswagen për informatat e brendit dhe raportet financiare kanë treguar ndryshimet e mëdha që do të marrë gjenerata e tetë.

Hëna po zvogëlohet progresivisht dhe është shkundur nga tërmetet. Përfundimi doli nga një kërkim i Universitetit të Maryland, SHBA, në bazë të simulimeve të bëra duke përdorur të dhënat e sizmometrave të instaluar në satelit  nga misionet Apollo dhe imazhet e marra në 2010-n nga sonda “Lunar Reconnaissance Orbiter” e Nasa-s.

WhatsApp ka përgatitur me urgjencë një përditësim sigurie pasi mendohet se përdoruesit e kësaj platforme mund të jene të rrezikuar nga hakerat.

Kompania zbuloi të martën se në platformën e mesazheve ka një lloj “çarje” që i ka lejuar sulmuesit kibernetikë që të instalojnë një kod të dëmshëm tek përdoruesit.

Hughes tregon se si Facebook-u është shndërruar nga një projekt i zhvilluar në një dhomë studimesh, në një kompani serioze me avokatë dhe departament të burimeve njerëzore.

“Mark është person i mirë, i këndshëm.

Flash Lajme