Hakerët instaluan nga distanca një softuer të mbikëqyrjes në telefona dhe pajisje të tjera që përdornin aplikacionin e mesazheve “WhatsApp”.

“WhatsApp”, i cili është në pronësi të rrjetit social “Facebook”, tha se sulmi ka shënjestruar një “numër të zgjedhur” të përdoruesve dhe se është orkestruar nga “një aktor i avancuar kibernetik”.

iPhone XI do të ketë një kamerë të trefishtë Kompania “Apple” pritet që në shtator të këtij viti të prezantojë iPhone XI dhe iPhone XI Max.Sipas informacioneve të deritanishme, pritet që telefonat e rinj të mençur të jenë pothuajse identik me ata aktualë të iPhone XS, në pjesën e përparme.

Flash Lajme