Problemi me makinat e blinduara është se ato kanë tendencë të jenë të ngathta, për shkak të materialeve dizajnuese.Megjithatë, ‘AddArmor’, një kompani modifikuese veturash, ka bërë një kthesë në tregun e veturave të blinduara, duke ndërtuar ‘Audi RS7’-në më të shpejtë në këtë seri, transmeton lajmi.net.

Facebook dhe YouTube po ndërmarrin fushatën kundër kurimeve mrekulluese nga kanceri deri tek obeziteti, që rezultojnë pa asnjë konfirmim shkencor të efektivitetit të tyre, njofton “Wall Street Journal”.
“Algoritmi që zgjedh lajmin e promovuar te profilet është ndryshuar për të zvogëluar përhapjen e postimeve që i referohen produkteve dhe terapive të këtij lloji”, tha Travis Yeh, menaxher i produkteve të Facebookut.

Flash Lajme