Problemi u shfaq kur funksioni mori kohë të mbërrinte në iOS me FaceTime. U shtua dhe u hoq në versionin beta të iOS në gusht

Apple ka çaktivizuar funksionin e thirrjeve në grup në FaceTime pasi zbuloi një problem të rrezikshëm sigurie.

Flash Lajme