LG shquhet për dizajnet e çuditshme të smartfonëve dhe do të vijë të krijojë telefonë të tillë.
Kush është telefoni i LG që do të ketë dy ekrane
LG shquhet për dizajnet e çuditshme të smartfonëve dhe do të vijë të krijojë telefonë të tillë.