Kompania gjermane për prodhimin e automobilave ‘Volkswagen’ ka lansuar një koncept të ‘Golf Mk8’.
Para debutimit zyrtar që do të bëhet më 24 tetor, kompania thotë se Golfi i ri do të dalë në shitje në dhjetor të këtij viti, njofton lajmi.net.

Instagram sot është duke e prezantuar aplikacionin e ri të quajtur “Threads.”
Ky aplikacion është kryesisht për mesazhe, por i dizajnuar vetëm për shoqërinë tuaj të ngushtë. Për këtë aplikacion ka qenë duke u folur që nga gushti, por është fshehur nga ‘Instagram.

Me “Emergjencën SOS”, në iOS 11 ose më të ri, ju mund të thirrni lehtë dhe shpejt për ndihmë, duke u lidhur me kontaktet tuaja të emergjencës.

Kur bëni thirrje me SOS, iPhone automatikisht e thërret numrin lokal të emergjencës.

Flash Lajme