Makina e re supersport është gjithashtu modeli i parë i prodhimit në historinë e një kompanie pa çati dhe pa dritare që mund të drejtohet në rrugët publike.
McLaren prezantoi modelin Elva, i cili u takon automjeteve nga grupi i makinave sportive ultra të prodhuesit britanik.

Partneriteti i ri quhet App Defense Alliance, dhe pritet të mbrojë mbi 2.5 miliardë pajisje që funksionojnë duke përdorur sistemin operativ Android.
Numri i madh i platformave e bën atë tërheqës për sulmuesit, të cilët përpiqen të hedhin aplikacione me malware ose me kod sekret për përdoruesit, transmeton lajmi.net.

Kia ka publikuar skicën e re të dizajnit të gjeneratës së ardhme të limuzinës Optima.
Fotografia e re konfirmon që Kia Optima, e cila do të prezantohet në Korenë e Jugut (ku mban etiketën K5) në dhjetor, do të ketë një pamje shumë më moderne dhe më sportive sesa gjenerata e tanishme, transmeton lajmi.net.

Flash Lajme