Gjatë Samitit të Marketingut nga Facebook në Hollandë, u njoftua se WhatsApp shumë shpejt do të vijë me ndryshime.

Risia e fundit e platformës së komunikimit online ishin Statuset, që të lejonin te postoje foto apo video që zgjasin 24 orë, e ngjashme kjo me instoryt në Instagram.

Në uebfaqen amerikane “Bring a Trailer”, e cila mundëson vendosjen e veturave në ankand online, së fundmi është shitur modeli legjendar i Mercedesit, 300 SL Gullwing.

Ky Mercedes me dizajn të jashtëm me ngjyrë gri shpërfaq elegancën, fuqinë përformuese dhe ruajtjen që i është bërë përgjatë tërë këtyre viteve, transmeton lajmi.net.

Flash Lajme