Temperaturat kanë rënë gjatë kësaj jave, por Amazon mendon se ata kanë gjetur një zgjidhje.
Të brendshmet e mençura janë të rimbushshme dhe fuqizohen nga një bateri me jetëgjatësi prej 12 orësh, transmeton lajmi.net.


Çmimi i këtyre të brendshmeve mësohet të jetë përreth 50 eurosh.
Të brendshmet janë të përshtatshme për përdorim të përditshëm dhe përbëhen nga polisteri i butë.
Përpara se të lahen në dorë, duhet të sigurohet që i është larguar bateria nga to.

Flash Lajme

Më të lexuarat