Pasi studioi qindra njerëz të pasur dhe të varfër, autori Tom Corley thotë se ka disa zakone të këqija të shpenzimeve që njerëzit e pasur gjithmonë i shmangin.

Studimi i zakoneve të pasura është me të vërtetë një studim pesë-vjeçar me 233 milionerë, 128 njerëz të varfër dhe ajo që u zbulua ishte se pasuria, suksesi, të qenit në klasën e mesme, të qenit i varfër, kanë të bëjnë me zakonet tuaja.

Administrata Trump ka propozuar të eliminojë “kohëzgjatjen e statusit” për vizat për studentët ndërkombëtarë, vizitorët e programeve të shkëmbimit dhe ata që punojnë në mediat ndërkombëtare.

Zyrtarët shpresojnë të vendosin data fikse të përfundimit, në vend që të lejojnë që vizat të jenë të vlefshme për aq kohë sa u duhen atyre për të marrë diplomën ose për të përfunduar një projekt kërkimor.

Flash Lajme

Më të lexuarat