Në dhjetor 2019, koronavirusi u përhap fillimisht në Wuhan të Kinës. Por, disa javë më vonë, virusi i njohur si COVID-19, u bë një pandemi globale.

Shkencëtarët, zyrtarët shëndetësorë dhe qeveritë në të gjithë botën kanë inkurajuar qytetarët ta praktikojnë distancën fizike dhe të shmangin daljen jashtë për qëllime të panevojshme.

Flash Lajme

Më të lexuarat