Një krijesë e çuditshme e dekompozuar, prej afro 4.5 metra, është parë në brigjet e Merseyside në Liverpool.

Personat të cilat e kanë pikasur në rërë dhe e kanë fotografuar duke e postuar më pas në rrjetet sociale, nuk kanë qenë në gjendje që ta përcaktojnë se çfarë mund të ketë qenë, teksa dikush thotë se përngjanë me një kalë, e dikush tjetër me një balenë që mund të ketë ngrenë një delfin.

Flash Lajme

Më të lexuarat

  • Week

  • Month

  • All