Sa do i pasur të jesh, jetën nuk do të mund ta blesh dot. David Koch, mban vendin e 11, si një ndër njerëzit më të pasuri në botë.

Ai ndërroi jetë, si pasojë e sëmundjes së kancerit. Njëzet e shtatë vjet më parë, Davidit u diagnostikua me kancer të prostatës. Ai pati deklaruar se kombinimi kombinim i mjekëve të shkëlqyeshëm, ilaçeve më të fundit kokëfortësia e tij dhe dëshira për të jetuar, e mbajtën kancerin nën zotërim, deri më tani. Koch zotëronte një pasuri personale prej 42.4 miliardë dollarë.


Flash Lajme

Më të lexuarat

  • Week

  • Month

  • All