Një mjek i spitalit tha se atij iu tha të linte dhomën e tij me qira sepse pronarja e tij kishte frikë se do ta sillte koronavirusin në shtëpinë e saj.

Joseph Alsousou po punon në mes Nuffield Qendrës Ortopedike dhe Spitalit John Radcliffe në Oksford, raporton “BBC”, transmeton lajmi. net.

Ai ishte duke qëndruar në një shtëpi në Headington gjatë ditëve të javës që nga gushti. Pasi u pyet për të lënë akomodimin, kirurgu tha që ai udhëtoi tre orë në shtëpinë e familjes së tij në Merseyside “pothuajse në lot”.

Dr Alsousou tha që pronarja e shtëpisë fillimisht i dha atij njoftim 28 ditësh përmes postës elektronike me email, sepse ajo ishte në ankth se ai mund ta sillte koronavirusin në shtëpi, sipas Shërbimit Lokalor të Raportimit të Demokracisë.

Të hënën, 43-vjeçarja u përpoq ta siguronte atë por kur u kthye në dhomën e tij mbrëmjen tjetër, ajo gjoja tha që ajo dëshironte që ai të largohej sa më shpejt që të kishte mundësi.

Kirurgu shtoi: “Në atë moment, unë nuk mund ta shihja veten duke qëndruar në shtëpi. Unë shkova në shtëpi, sepse nuk kisha askund tjetër për të qëndruar. Unë shkova gjatë gjithë rrugës për t’u kthyer nga Oksfordi në Wirral gati në lot”. /Lajmi.net/


Flash Lajme

Më të lexuarat