Piero Abbruzzese, mësues i kirurgjisë kardiake të Torinos dhe mjekut i urgjencës thotë se një pelenë për fëmijët mund të përdoret edhe si maske për të parandaluar koronavirusin.

“Ata nuk janë të çertifikuar nga askush, por konceptualisht janë maska të shkëlqyera dhe kushtojnë pak. Me këto maska mund të marrësh frymë shumë mirë, nuk ka asnjë provë shkencore sepse nuk janë testuar, por për mendimin tim, për ata që nuk kanë, ato mund të jenë të dobishme”, shpjegon Abbruzzese.

My cheap maskThis suggestion is for my English speaking friends: Africans, Asians And Americans.No mask available? Use this simple, cheap and useful substitute.#PierosFriends

Gepostet von Piero Abbruzzese am Freitag, 3. April 2020


Flash Lajme

Më të lexuarat