Një ish punonjës fabrike është shndërruar në milioner që fillon £1.2million në vit falë biznesit të tij të blerjeve online dhe shkëmbimeve në tregjet e huaja.

Ai vendosi që për një javë të shkëmbente jetën e tij të luksit me jetën e një të pastrehu.

Në fillim të javës James Ëatts tregon se nuk kishte aspak simpati për të pastrehët, pasi ai u rrit në një jetimore dhe e arriti të gjithë suksesin e tij pa asnjë ndihmë. Ai i quan ata dembelë që nuk e përmirësojnë jetën e tyre.

Me një të shkuar të vështirë, ai la shkollën para gjimnazit dhe filloi alkoolin në ditëlindjen e 12-të, James beson që nëse ai mundi të bëhej një milioner, të gjithë munden.

Por pas një jave duke jetuar në rrugë ai filloi t’i shihte gjërat nga një tjetër perspektivë. Pasi u mundua të gjente punë si pastrues në shumë vende të ndryshme dhe u refuzua, ai kuptoi sa demoralizuese jeta si i pastrehë ishte dhe filloi të lypte.

I detyruar të flejë një javë në rrugë, James shprehet se ndihet keq me veten që nuk e kishte kuptuar më parë sa e vështirë ishte të dilje nga skenare të tilla.


Flash Lajme

Më të lexuarat