WhatsApp ka deklaruar se së shpejti do të nxjerrë në treg si pjesë e aplikacionit dhe disa tipare të reja. Në to përfshihen mundësia për të shtuar kontakte nëpërmjet një kodi QR, stikera të animuar dhe një modelim i errët për përdoruesit në laptope dhe kompjuterë.

Platforma nën pronësinë e Facebook e ka bërë tashmë më të lehtë se kurrë shtimin e kontakteve të reja. Modeli i errët është një tipar që u kërkua shumë nga përdoruesit dhe tani vjen edhe në formatin e kompjuterave. Këto tipare të reja bëhen të aplikueshme me update-in e ri


Flash Lajme

Më të lexuarat