Një tjetër konspiracinist shqiptar ka hedhur një tezë për arsyen e përhapjes së pandemisë së koronavirusit, e cila sipas tij është e qëllimshme.

Për Dritan Kanapari, i cili bazohet mbi teorinë e iniciuar nga kriminologu Italian Alessandro Meluzzi, motivet që elitat përdorën për të trembur dhe izoluar popullin është ai i rrëzimit të Presidentit amerikan Donald Trump:

Statusi plotë:

Unë kam shkëputur një copë nga vidjoja 25 minutëshe prej deklaratës se mjekut dhe psikiatrit Italian i cili shpjegon me kurajo qëllimet e Ustallarëve, pse ata e shkaktuan panikun global dhe rrënimin ekonomik botëror me përhapjen në formen e nje sulmi me virusin covidin-19.

Ai e fillon duke rënditur pandemitë që kanë prekur botën ndër shekuj.

Pastaj sqaron se arsyet e shpërndarjes së virusit nga Rothschildët, Sorosët, Rokfelerët, Bill Getis etj, kanë patur së pari motive Gjeo-Politike për të bllokuar dhe rrëzuar presidentin Trump.. por edhe Putinin, Orbanin, Boris Jonson të cilët “Elita” i sheh si pengesë për realizimin e dizenjos së tyre të “neë ëord order” (sundimin e botës nga elita)

Deep State Kinën po e perdorin në kuadrin e ndarjes ndërkombëtare të punës që monopoli i prodhimit të jetë në Kinë dhe grumbullimi i kapitalit të riciklohet në borxhin amerikan.

Pastaj kanë patur edhe qëllimet dhe interesat per big-farma që ata zotërojnë: si Vaksina, mikrocip, dhe shitjen e produkteve mjeksore ne miliarda dollarë..

Pastaj kanë patur qëllimin e nje eksperimenti social për ta varfëruar popullatën, që sipas Zhak Katali qysh 10 vite më parë thoshte:

“Për të instaluar një Qeveri Botërore, per të përqëndruar te gjithe pushtetin në pak duar të organizatave të mëdha ndërkombëtare dhe për të shpopulluar kombet, duhet një Pandemi e vogël”… Kjo po duket qartë tani qe nuk ka më asnjë vdekje mund të quhet psiko-info-endemia dalin ca pseudo-viriologë (si Pipero) që po e mbajnë popullin në panik kot..

Dokrori flet edhe për një skandal të madh, qe në shtator DUAN TI VENDOSIN FËMIJEVE MASKA gjë që do na i sëmurë fëmijët tane dhe për këtë duhet bërë rezistencë…

Ai nuk e përjashton mundësinë që ELITA, të na spërkasë përsëei nga vjeshta sepse përvec arsyeve që përmend më sipër, ata i druhen një rebelimi të popujve që do të dalin papunë, dhe kështu duan ti ruajnë pupacët e tyre që kane vendosur si kryeministra në BE dhe jo vetëm.

(jam munduar të përkthej thelbin për ata që nuk dinë Italisht, por ta dëgjosh është sh me mirë)


Flash Lajme

Më të lexuarat