Ndër pasojat e pandemisë globale në botën e udhëtimeve, ekziston një detyrim për ata që jetojnë me turizëm të shpikin zgjidhje që lejojnë, të paktën, të tamponojnë krizën katastrofike.

Në zvicër po aplikohet një ide novative e dhomave për pushuesit.

Ndryshe nga hotelet me 5 yje dhe luksoze, kët që shihni në foto janë vërtet relaksuese.

Në praktikë është një hotel virtual, i përbërë nga rreth 50 dhoma.

Dhomat janë në pozicione të ndryshme dhe forma e ndërtimit është bërë e mundur edhe me konsultimin e ekspertëve.

Çmimet variojnë nga 80 deri në 800 franga për një natë, me mëngjes të përfshirë. /a.r


Flash Lajme

Më të lexuarat