Nëse do të ishte ende në jetë, princeshë Diana do të ishte 59 vjeçe dhe do të shikonte se si dy djemtë e saj, princi William dhe Harry kanë krijuar familjet e tyre dhe janë bërë me fëmijë.

E cilësuar si princeshë e hijshme, Lady Diana tërhiqte gjithmonë vëmendjen mbi vete.

Nëse do të ishte ende në jetë princesha me sytë e trishtë do të ishte ende tërheqëse.

Një artist ka publikuar një video në Youtube nëpërmjet së cilës ka krijuar një pamje se si mund të ishte Lady Diana sot.

g.kosovari


Flash Lajme

Më të lexuarat