Fshatrat e Spanjës, janë cilësuar si disa nga destinacionet më të bukura në botë.

Kaltërsia e detit, biodiveriseti i bimësisë kanë krijuar në këto fshatra një peizazh magjepsës.

Një nga arsyet kryesore, e cila ka ndikuar në bukurinë e fshatrave, sipas Daily Mail, është ndalimi i prerjes së pemëve dhe vendosja e gjobave të majme për çdokënd që bën një veprim të tillë.

Për më shumë ju ftojmë të ndiqni fotot e mëposhtme.


Flash Lajme

Më të lexuarat