Sekreti është në gishtërinjtë e juaj dhe gishtin tregues.

Tregon shumë se çfarë personi jeni.

Ky test aplikohet vetëm për burrat sepse gjatësia e gishtit tregues tek ta tregon nivelin e testosteroneve.

Bëhet fjalë për burra të pashëm.

Ata janë të bukur dhe mund të ja dalin me çdo gjë.

Janë pak agresiv dhe të shpejtë për të marrë rreziqe.

Kjo do të thotë se ky lloj i burrave bëjnë më shumë para se sa burrat me gjatësinë e gishtave të ndryshme.

Burrat me këto duar janë shumë të sigurt dhe mund të jenë pak narcisë.

Nuk e kanë problem vetminë dhe shpesh nuk pëlqejnë të shqetësohen nga të tjerët.

Kur vije puna tek dashuria janë më pak të sigurt dhe nuk janë të parët që bëjnë lëvizje dhe që marrin iniciativën.

Ndoshta kjo tregon mjaftueshëm… burrat me këtë gjatësi të gishtërinjve janë shumë të mirë, besnik dhe të dashur.

Çdo gjë është e balancuar me këta tipa të burrave.

Janë të relaksuar dhe çdo gjë duket e qetë me ta në mënyrë të organizuar.


Flash Lajme

Më të lexuarat