Një krijesë deti 4,5 metra e gjatë është gjetur në bregun britanik.

Krijesa u vu re në në plazhin Merseyside, Liverpool ditën e mërkurë dhe është cilësuar si një anomali detare.

Njerëzit nuk kanë mundur ta identifikojnë kafshën, e cila nuk ka një kokë të mirëfilltë.

Ajo është dekompozuar dhe rrethohet nga miza.

Kanë qënë të shumtë personat që kanë besuar se krijesa është një alien.


Flash Lajme

Më të lexuarat