Tre lundërtarë të humbur janë gjetur në një ishull të vogël në Paqësorin Perëndimor, pasi shkruan një mesazh SOS në rërë që u pa nga pilotët australianë.

Burrat u gjetën të dielën, pasi kishin 3 ditë që kishin humbur.

Ministria e Mbrojtjes Australiane u shpreh se burrat gëzonin shëndet të mirë.

Thirrja e tyre për ndihmë, e shkruar në ishullin Pikelot, u pa nga pilotët australianë, të cilët dhe i shpëtuan.


Flash Lajme

Më të lexuarat