Kjo shenjë ka një bukuri të thellë dhe misterioze, dhe sytë e saj depërtues mund të trondisin një njeri pa e kuptuar se ka ndodhur. Para se të mendoni, do të jeni të magjepsur dhe të dorëzuar në dashurinë e Akrepit.

Ndryshe nga gruaja shumë e pavarur e Dashit, ajo e Akrepit magnetizon njeriun me fuqinë e vështrimit të saj teksa afrohet për të ndezur cigaren me çakmak.

Por, ndërsa ky vështrim është si një magjistare, ajo gjithashtu shërben për të zbuluar sekretet më të mëdha që fshihen tek njerëzit. Dhe mos mendoni se është e lehtë të mashtroni kur doni të zbuloni diçka pas një komplimenti që keni bërë. Do të hedhin një vështrim të thellë që do t’ju kalojë në kërkim të qëllimeve tuaja të vërteta.

Gruaja Akrep është vanitoze për nga natyra, dhe asaj i pëlqen ta tregojë të gjithë bukurinë e saj. Mund të jetë po aq dinake si një kotele dhe të duket nevojtare dhe e brishtë, por mos u mashtroni. Nuk ka zemërim si ai i Akrepit kur humb kontrollin e emocioneve që i djeg ato si një vullkan.

Nuk është lloji i gruas që njeh limitet nëse merret seriozisht. Ajo pëlqen të duket si një princeshë e përrallave, një perëndeshë e mrekullueshme femërore dhe për ta ndalur atë, mund të jetë shumë e rrezikshme! Ajo është e aftë të urrejë me hidhërim dhe të dojë me një përkushtim të tillë. Për të, nuk ka të mesme, ose të dashuron ose të urren! Gruaja Akrepi mund të mbytet në pasionin e saj për tërë jetën!

Gruaja Akrepi është jashtëzakonisht e dyshimtë edhe kur nuk ka asgjë për të dyshuar. Prandaj, është mirë të mos lëmë gjurmë të pabesisë që të mos nxisim zemërimin e saj! Kjo grua mund të harrojë lehtësisht çdo të mirë që I kanë bëre, por ajo nuk harron një të keqe të vetme. Ka dy mënyra për të që ajo të veprojë, e para është që thjesht të injorojë njerëzit, por do që ata të thyejnë qafën në shkallët e ndërtesës.

Mënyra tjetër, e cila është më e zakonshme, do të jetë përmes helmit të urrejtjes së saj dhe etjes për hakmarrje! Kini kujdes kur parkoni makinën tuaj në një rrugë të shkretë, ju mund ta gjeni të gjitha të grvishtur dhe me dritaret e thyera! Ajo është jashtëzakonisht xheloze dhe poseduese, por nuk dëshiron të kontrollohet. Një tipar tjetër negativ i personalitetit të saj është se shumë veta refuzojnë të pranojnë ndonjë pikëpamje tjetër përveç atyre kur emocionet janë të përfshira!

Një tjetër gjë që ju pëlqen të bëjnë është të kenë fjalën e fundit. Përulësia është diçka shumë e rrallë për një grua Akrep kur vjen puna për të treguar se kush kontrollon më së shumti në marrëdhënie. Megjithatë, ajo është në gjendje të falë një krim nëse e di se nuk është i qëllimshëm. Ndjenja e drejtësisë e Akrepit është aq e fortë sa ndjenja e hakmarrjes dhe pak e kujtojnë atë. Ajo do të kujtojë të gjithë miqtë e saj dhe do të jetë shumë bujare me ta dhe me të gjithë ata që do. Të gjitha Akrepat (burra dhe gra) janë shumë besnikë dhe të përkushtuar ndaj miqësive. Miqtë që janë të denjë për dashurinë e tyre do të jenë gjithmonë afër.

Gruaja Akrepi e do pushtetin dhe mund të bëjë shumë sakrifica për këtë. Nga ana tjetër, ajo përbuz çdo lloj dobësie dhe nuk ndihet mirë me njerëz që nuk mendojnë se e meritojnë vëmendjen e saj. Në një njeri, ajo kërkon forcë, vendosmëri dhe guxim që mund ta dominojë dhe ta bëjë atë krenare. Duhet të jetë shumë mashkullore, të vishen mirë dhe të jetë më të bukur se njeriu mesatar.

Ajo është një grua që ndjen kënaqësi të madhe në zili dhe bën gjithçka për tu ndjerë superioer ndaj grave të tjera. Është shumë e zakonshme që ajo të ndiejë një përbuzje të caktuar për gratë e tjera, sidomos për ata që nuk dinë të imponojnë veten e tyre si gra.


Flash Lajme

Më të lexuarat

  • Week

  • Month

  • All