Thuhet gjerësisht se dashuria nuk njeh moshë dhe në fakt fotot e mëposhtme e dëshmojnë diçka të tillë.

Këta partnerë kanë një diferencë të madhe moshe nga njëri-tjetri!

Një rast i tillë është dhe mamaja e yllit brazilian Neymar, Nadine Goncalves, e cila është në një lidhje romantike me një djalë 22-vjeçar.


Flash Lajme

Më të lexuarat

  • Week

  • Month

  • All