Kostume të çuditshme, festa të nxitura nga droga, seks e çdo gjë tjetër sunduan skenën e klubit të New York City në vitet 1990.

Vizitorët e rregullt të festave të jetës së natës gumëzhinëse përfshinin disa nga emrat më të njohur të kohës, duke përfshirë biznesmenin e atëhershëm Donald Trump, Joan Rivers, të sapomartuarit Pamela Anderson dhe Tommy Lee Jones, si dhe aktorin Jared Letto dhe mbretëreshën RuPaul.

Libri i ri “The Limelight: The Visual Ecstasy of NYC Nightlife” flet për vitet ’90 zhytet në skenën e klubit në zona të nxehta si Limelight, Tunnel, Webster Hall, Club Expo dhe Club USA me foto të papara më parë të marra nga një fotograf i quajtur, Steve Eichner.


Flash Lajme

Më të lexuarat