Lajme

Colors: Purple Color

Qytetarë të nderuar,
Ardhmëria e Kosovës është dhe mbetet në integrimet evropiane dhe euroatlantike. Anëtare e BE-së dhe NATO-s dhe në miqësi e partneritet të ngushtë me SHBA-të.
Kemi të drejtë të zhgënjehemi në BE-në dhe në disa vende të BE-së për mosliberalizim të vizave.

Vazhdojnë vetizolimin në shtëpi

Vazhdojnë vetizolimin në shtëpi

Kanë filluar të lirohen 95 persona të cilët kanë rezultuar negativ në testin Covid-19.

Këta të fundit kanë qëndruar për më shumë se dy javë në Qendrën e Studentëve në Prishtinë në karantinë.

Vazhdojnë vetizolimin në shtëpi

Vazhdojnë vetizolimin në shtëpi

Kanë filluar të lirohen 95 persona të cilët kanë rezultuar negativ në testin Covid-19.

Këta të fundit kanë qëndruar për më shumë se dy javë në Qendrën e Studentëve në Prishtinë në karantinë.

Flash Lajme

Më të lexuarat