Lajme

Colors: Purple Color

Mësimi online zgjerohet duke mbuluar shumicën e lëndëve mësimore për klasat 1-9

Mësimi online zgjerohet duke mbuluar shumicën e lëndëve mësimore për klasat 1-9

Menjëherë pas ndërprerjes së procesit mësimor (më 12.03.2020) si pasojë e pandemisë COVID-19, MAShTI ka filluar realizimin e programit për mësimin në distancë.

Vetura doli jashtë rrugës

Vetura doli jashtë rrugës

Një person ka vdekur pas një aksidenti në komunikacion mbrëmë rreth orës 17:25 në fshatin Petrovë të Shtimës.

“Është raportuar se një mashkull kosovar deri sa ka qenë duke drejtuar automjetin e tij, ka dalë jashtë rruge, si pasojë e aksidentit ngasësi ka ndërruar jetë”, ka njoftuar Policia e Kosoovës.

Qytetarët i përmbahen vendimit qeveritar

Qytetarët i përmbahen vendimit qeveritar

Të gjitha parqet në të gjitha qytetet e Kosovës janë shpallur të mbyllura që nga data 20 mars. Ky vendim është nga Ministria e Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike, si një masë parandaluese ndaj përhapjes së koronavirusit.

Flash Lajme

Më të lexuarat