Lajme

Colors: Purple Color

Me vendimi e ri të Qeverisë në detyrë, Mentor Hyseni dikur kandidat për deputet nga radhët e Vetëvendosjes, është vendosur në pozitën e kryesuesit të kompanisë Rajonale Ujësjellësi në “Prishtinë”, ndërsa Artan Dermaku, anëtar i Vetëvendosjes është zgjedhur anëtar Bordit të ndërmarrjes publike “Hekurudhat e Kosovës”.

Në një intervistë për FaktePlus ish- drejtori i Klinikës Infektive, Hamdi Ramadani ka thënë se Kosova ka infektologë të mjaftueshëm dhe të përgatitur për të përballur me situatën e tashme.Ramadani tutje shtoi se Kosova tani ka fazën e ngritjes së kësaj pandemie, por që pritet të përfundoj brenda dy jave.

Flash Lajme

Më të lexuarat