Lajme

Colors: Purple Color

Shkrimtari dhe publicisti Veton Surroi, ka thënë se politika e Kosovës nuk bën të polarizohet duke kërkuar të marrë anë në ndasitë e shteteve të Quintit.
Në një postim në Facebook, ai ka thënë se vendi nuk do të përfitojë gjë me manovra politike që lozin në letrën e përçarjes së Perëndimit.Katër prej pesë shteteve anëtare të Quintit kanë përshëndetur veprimet e Qeverisë së Kosovës për heqjen e taksës.

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, do të zhvillojë një bisedë telefonike me kryetarin e Aleancës Kosova e Re, Behgjet Pacollin për t’u konsultuar për hapat që duhet të ndërmerren për tejkalimin e situatës së re politike të krijuar pas votimit të mocionit për mosbesim ndaj Qeverisë.

Ambasada e Britanisë së Madhe në Prishtinë ka deklaruar se në këtë kohë krize me pandemic nuk është koha për manovrime politike dhe se Kushtetuta e Kosovës duhet të vazhdohet të respektohet nga qeveria në detyrë apo nga një qeveri e re.Mbretëria e Bashkuar në Kosovë përmes një shkrimi në faqen zyrtare në Facebook kanë përshëndetur vendimin e qeverisë në detyrë për heqjen e tarifave.

Flash Lajme

Më të lexuarat